"Painting is just another way of keeping a diary." — Pablo Picasso

Bekijk portfolio>

Blog

23
aug
2009

Bruinsma Reclame viert éénjarig bestaan

Bruinsma Reclame bestaat deze week één jaar. Dat is reden voor een feestje maar bovendien een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Het was een prachtig jaar met bijzondere projecten zoals de 3D animaties voor Flexxional, volledige geautomatiseerde verzekeringsmodule voor Membercare Insurances, renovaties van Verzekering Vergelijken, Ajax Showtime en Eza Verzekeringen. Hieronder enkele bijzondere projecten uitgelicht.

Uitgelicht

Vanko BV ~ Ruim 40 jaar ervaring staat garant voor vakwerk op het gebied van plaat- en constructiewerk. In deze tijd heeft Vanko zich ontwikkeld tot een betrouwbare en flexibele toeleverancier met korte levertijden. Een goed geoutilleerd, modern machinepark en vakkundig personeel dragen hieraan bij.

Voor Vanko hebben wij een nieuwe website ontworpen in combinatie met een content management systeem. Zonder enig kennis van programmeren of ontwerpen is het personeel van Vanko in staat de website naar eigen inzicht in te richten. Naast het ontwerp en de functionaliteit hebben wij een maat oplossing aangeboden voor webhosting.

Meer informatie op de website van Vanko

Meer nieuws