Ons verhaal

Bruinsma Reclame is een klein, doch toegewijd en enthousiast reclame bureau gevestigd in het pittoreske centrum van Ee, Friesland. Wij streven naar gebruiksvriendelijke, intuïtieve en unieke websites toegespitst op de behoefte van onze klanten en doelgroepen. Vol energie en toewijding halen wij dagelijks het beste uit onszelf.

De afgelopen jaren hebben wij het genoegen gehad te werken met vooraanstaande bedrijven, nationaal en internationaal. Wat begonnen is als een webdesign studio is uitgegroeid tot een volwassen reclamebureau gespecialiseerd in drukwerk en internetdiensten. Wij zijn dankbaar voor de design- en ontwikkelingskansen die mogelijk zijn gemaakt door onze klanten als Ajax Showtime, Twentefans, Membercare Insurance en Verzekering Vergelijken.

We streven naar een langdurige relatie met onze klanten door sterke communicatie en hard werken. In elk nieuw project storten wij ons met de volle 100% om daar het beste uit te halen. Onze passie ligt bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van webdesign en gebruikerservaring, om deze redenen zijn wij in staat een hoge mate van kwaliteit en service te garanderen voor al onze klanten.

Bekijk portfolio>

Wat zeggen onze klanten?

C5club.nl een forum voor en door enthousiaste Citroen C5 rijders

Medio 2008 hebben wij Erik Bruinsma van Bruinsmareclame.com benaderd om een website te bouwen voor onze club. Na het kenbaar maken van onze wensen heeft Erik Bruinsma onze website gebouwd voorzien van een aantal op ons toegespitste applicaties. De website heeft een professionele uitstraling gekregen en er is met al onze geuite wensen rekening gehouden.

Sinds 2009 draait deze volledig vernieuwde site naar volle tevredenheid van ons en onze leden.

Al met al een zeer prettige samenwerking. Als administrator van de C5club kan ik Bruinsmareclame.com dan ook van harte aanbevelen als webdesigner, ze leveren kwaliteit en zijn service gericht.’

Dhr. M van Jaaren
Opdrachtgever

Werkwijze

1. Plan

Doelen / Blue-prints / Mogelijkheden

De fundering van een succesvolle website wordt gevormd door een gedegen plan en wordt in overleg met de klant opgezet. Hierin worden alle eisen en wensen vastgesteld en gelden als leidraad voor het verdere vervolg van het project.

2. Ontwerp

Prototype / Grafisch ontwerp

Nu het plan is opgesteld gaan wij verder met misschien wel het leukste, het ontwerpen. Naast het visueel aantrekkelijk maken houden wij rekening met gebruiksvriendelijke indeling en navigatie.

3. Bouwen

XHTML / CMS / Javascript

Het ontwerp is voltooid en wordt omgezet in een volledige functionerende website. Er zijn verschillende mogelijkheden waaronder gebruik van maatwerk CMS systeem of bestaande CMS pakketten zoals Joomla en Wordpress.

4. Beheren

Analyseren / Onderhoud

Na de lancering zijn wij nog niet uit het zicht, integendeel. Een goed ontwerp kan alleen uitstekend worden als wij zien hoe het publiek reageert, op welke pagina zij binnenkomen en welke pagina's populair zijn. Op deze manier kunnen wij optimalisatie strategieën toepassen voor een nog beter bezoekerservaring.